top of page

FREDAG Gyoza-skål

4 portioner

En "bowl" eller skål med gyoza, ris, broccoli, edamamebönor, sötsyrlig kålsallad och kimchi

ris. Lättlagat, smakrikt och gott!


vitkål

socker

risvinäger eller annan vinäger

goshugaru, koreansk chili flakes (mild, smakrik chili)

gyoza, djupfryst

broccoli

vitlök


edamamebönor, frysta tinade

kimchi, koreansk syrad vitkål med vitlök, ingefära och chili

  1. Koka ris.

  2. Strimla vitkål tunt. Blanda med lite socker och vinäger. Smaka så att det blir lagom sött/syrligt. Strö goshugaru över.

  3. Stek gyoza i olja, tillsätt lite vatten när de fått färg och låt dem steka klart under lock på svag värme.

  4. Stek broccoli i olja med pressad vitlök och salt.

  5. Servera gyoza med ris, vitkålssallad, broccoli, edamamebönor och kimchi.

bottom of page