Servera spetten med quesedillas med chili, ost och koriander, limeaioli och sötpotatispommes.
sötpotatis
fläskkarré
bbq-sås
tortillabröd
Calabrian chilipaste
mild ost
koriander
majonäs
vitlök
lime, rivet skal och saft
Skölj sötpotatisen och skär den i långa stavar. Sprid ut på en bakplåtspappersklädd plåt och ringla rikligt med olja och lite salt över.
Skär fläskkarrén i långa strimlor och trä upp dem på spett. Lägg åt sidan.
Bred chilisås över ett tortillabröd, strö rikligt med ost och hackad koriander över. Lägg ett tortillabröd över. Gör på samma sätt så många quesedillas du vill ha.
Blanda majonäs - gärna hemgjord - med lite pressad vitlök, rivet skal på en lime och även den pressade saften.
Grilla eller stek fläskkarréspetten. Pensla på bbq-sås på slutet.
Stek quesedillasen i en torr stekpanna. Dela i varje i fyra bitar.
Servera spetten med quesedillas, limeaioli och sötpotatisfrites. Ställ även gärna fram några hackade tomater och lök i en skål.