Du behöver:
Ugn: 230 grader
pasta, valfri sort
körbärstomater, färska eller på burk
vitlök
salt och peppar
fetaost
olivolja
rosmarin
rivet citronskal
oliver
ruccola
riven parmesan
ev någon god skinka
1. Sätt ugnen på 230 grader.
2. Ta fram en ugnsfast form och häll i tomater, pressa i vitlök, salta och peppra, rör om. Bryt fetaost i stora bitar och lägg i tomatröran. Ringla olivolja över, rosmarin och rivet citronskal. Sätt in i ugnen tills det bubblar och osten fått lite färg.
3. Under tiden. Sätt på pastavatten och salta rikligt när det kokar. Koka pastan al dente. Häll av och ringla lite olivolja över så den inte klibbar.
2. Blanda pastan med tomatröran, strö över ruccola, riven parmesan och ev skinka eller kyckling om man inte vill äta helt vegetariskt. Bönsallad är bra och gott till.